Huset har målats om

Huset har målats om

Vi har målat om huset, eller det var ju egentligen inte vi som gjorde jobbet utan en målare i Örebro och vi kan inget annat säga utan att vi är 100 procent nöjda. Vi tyckte inte om färgen som var innan, ett rosa hus med mintgröna lister, vi var den enda villan i grannskapet med denna färg, en färg som var när vi flyttade in. Som tur är kan man ju enkelt ändra på färgen men om man inte vill ha besväret med att måla själv kan man ta hjälp av en målare, vilket vi då gjorde. Vi fick honom att göra det tidigt på våren så att allt var klart precis innan sommaren kom!

Min plan för dagens inlägg är att rekommendera denne målare i Örebro till alla som behöver hjälp med någonting inom måleri, det kan vara både fasadmålning, inomhusmålning eller tapetsering. Han har gjort ett bra jobb åt oss och vi är verkligen nöjda, särskilt eftersom priserna är mycket rimliga.

En bra sak är att man kan spara tid genom att vända sig till en professionell målare, även om det inte är svårt att måla en fasad så tar det mycket tid, och den tiden kanske man inte har eller så är man inte road av att hålla på att måla när man har semester.

På det hela taget skulle jag definitivt rekommendera den här målaren till alla som behöver målningstjänster. Hans uppmärksamhet på detaljer och kvalitetsutförande är förstklassigt, och han erbjuder några av de bästa priserna i området. Om du letar efter en pålitlig och pålitlig målare i Örebro rekommenderar jag starkt att du kontaktar honom idag! Du kan ju ta och kika in på webbsidan, så den länkar jag till här ovanför, där finner du även alla kontaktuppgifter till honom.

Tack för att du kikade in här på bloggen!


Kommentarer är stängda.