Mia´s massage och friskvård

Mia´s massage och friskvård

Hej och god eftermiddag på er alla mina fina läsare. Det är så trevligt att ni intresserar er för mitt liv här i Västervik. Solen skiner, inte ett moln så långt ögat kan se och livet är näst intill fantastiskt! Om det inte vore för att det finns ett litet problem som jag ändå löser på ett bra sätt. Jag har haft problem av och till med värk i nacke och rygg. Värken har strålat ut i armarna, förmodligen är det någon nerv som är i kläm. Men jag går och får massage i Västervik på ett företag som heter Mia´s massage och friskvård. 

 

Jag jobbar som läkarsekreterare och sitter framför en dator hela dan och skriver. Jag har tidigare berättat för er om mitt jobb här på bloggen, och det är väl inte omöjligt att jag kommer att berätta om det igen eftersom det är ett spännande yrke och nu när det börjar bli ett bristyrke skulle det vara roligt om jag kunde locka nån till att bli just läkarsekreterare! En arbetsterapeut kom till mig på jobbet och såg till att jag har en bra arbetsställning. Hennes besök gjorde skillnad, lite ändrade inställningar i kontorsstolen och höjden på skrivbordet ska nog göra susen. Men för att återgå till denna massage i Västervik, så har jag stor nytta av att gå på den. Jag riktigt känner hur blodgenomströmningen ökar i min nacke och rygg, och mina stela muskler börjar bli mjukare. Jag behöver verkligen fortsätta att gå på denna massage. Kanske någon av er är intresserade av att gå på en bra massage i Västervik? Nu vet ni ju i alla fall vart ni kan gå. Nämligen till Mia´s massage och friskvård. De allra flesta behandlingar inom massage kan ni få om ni vänder er till Mia´s massage och friskvård. 

 


Kommentarer är stängda.