Hjälp inom fransar i Lindesberg

Hjälp inom fransar i Lindesberg

Hej på er igen alla mina fina och underbara läsare och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra, och att ni har haft en riktigt härlig helg! Det här med fransar i Lindesberg med omnejd är ett ämne som dyker upp allt oftare i kommentarerna här på min blogg, och därför kommer jag nu skriva ett inlägg om detta och även tipsa er läsare om det företag som jag själv vänder mig till när det kommer till det här med fransar. Lashes by Moa heter detta företag och är ett företag som jag själv fick som tips utav en kollega till mig som även hon vänder sig till Moa för att få hjälp med sina fransar. Ni är en hel del som har haft en del problem med att hitta bra företag inom detta, och även jag har haft detta problem. Jag har i flera år fixat mina fransar, men tyvärr har jag inte hittat något företag som har kunnat ge mig den hjälp som jag har behövt. Många företag har sagts kunna hjälpa mig, men har sedan visat sig vara otroligt oseriösa och oprofessionella, vilket har varit väldigt synd. Jag är så otroligt glad över att jag hittade just Lashes by Moa.

Moa hos Lashes by Moa är otroligt duktig hos det här med kundservice, vilket är någonting som jag verkligen värderar högt hos företag, oavsett vilket typ av bransch det gäller. Jag blev så otroligt nöjd med mina fransar och jag är så tacksam över den hjälp som jag har fått utav Moa. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i eller i närheten av Lindesberg, Nora eller Örebro att vända er till just Lashes by Moa. Ha nu en fin måndag så hörs vi snart igen!


Kommentarer är stängda.