Fothälsan i Sala

Fothälsan i Sala

Välkomna. Nu är det ännu en gång Torsdag och jag tycker att veckorna flyger förbi. Tycker ni samma sak? Kommentera i så fall! Mina fötter har vart ett stort problem för mig då jag måste ha speciella mjuka inlägg i mina skor då jag får så ont i mina fötter när jag går. Sedan jag har börjat gå på medicinsk fotvård i Sala har jag haft mindre problem med detta faktiskt.

Jag har sedan jag var liten haft problem med mina fötter. Jag gick mycket ute på grus utan skor då jag av någon konstig anledning tyckte att det var skönt och det har då resulterat i att jag fick väldigt ont i mina fötter när jag blev tonåring. Någonting som har spelat mycket in är att jag även dansade balett i tåspetsskor och det tar också väldigt mycket på fötterna ska ni veta. Jag har tröttnat på mina problem med fötterna då jag absolut inte kan gå barfota längre och det var då jag bestämde mig för att gå på medicinsk fotvård i Sala så att jag kunde få bukt på fötterna. Efter att ha gått till Fothälsa i Sala har mina fötter blivit successivt bättre, men det tar ganska lång tid på grund av att jag har sådana stora problem. Jag har aldrig ens tänkt på att det finns folk som faktiskt kan hjälpa till med att göra så mina fötter blir mycket bättre och därför har jag inte gjort något åt det tidigare. När jag blev rekommenderad av att gå och göra medicinsk fotvård i Sala så trodde jag först att det inte skulle fungera, men det gjorde faktiskt det och jag är jättelycklig. Jag kan nu gå korta sträckor utan skor och inlägg och det är ett stort framsteg. Jag kommer verkligen fortsätta gå till Fothälsan i Sala!


Kommentarer är stängda.