Fira med massage

Fira med massage

Hejsan hoppsan bloggen! Med fem dagar kvar tills semester så är det med en sliten och trött kropp som jag nu sitter på bygget i Kristinehamn och käkar lite mat innan det är dags att återgå till arbete. Jag känner verkligen hur kroppen värker och en massage hade definitivt varit att föredra, men det får bli först efter veckan är över. Om kroppen har klarat flera veckors arbete utan massage så ska det nog inte vara några problem att klara av ett par dagar till. Jag tänker att massage kan vara det bästa sättet för att inleda semestern och sen har jag nog en sambo där hemma som gärna följer med mig. Min sambo har pratat en hel del om att vi borde gå på massage just med tanke på mitt fysiskt krävande arbete och det tycker jag verkligen låter som en klok idé. Det är väldigt ofta som jag kommer hem från jobbet och är helt stel i kroppen, oftast räcker det att vila i sängen en kort stund och sen är jag uppe på bena igen. Jag tror dock inte att det är en långsiktig lösning att bara lägga sig i sängen utan det är snarare bara något som löser det för stunden, men jag är medveten om att man måste ta hand om sin kropp och det är något som jag måste bli mycket bättre på. För det här kanske inte är något som kommer ge problem i dagsläget men det kan ge mig problem om några år, så därför är det viktigt att jag nu börjar ta hand om min kropp så att jag inte får några besvär senare i livet när jag är äldre. Nu måste jag dock åka ut till bygget igen och kämpa sista stunden på dagen, så får vi se om det blir någon massage innan semestern eller om jag väljer att fira in ledigheten med det istället.  


Kommentarer är stängda.